Nic extra, jen tři tipy na fajn obědové kombinace. :)
Tempeh jsem zatím zkusila jsem uzený a zamilovala si ho (až na druhý pokus). Chutná mi studený, nijak neupravený, problémem je, co k němu, takové těstoviny si u něj nedovedu představit. Brambory uvařené ve slupce jsou ideální. Nikdy by mě nenapadlo, jak skvěle spolu budou chuťově ladit.
Sestra je tak akorát na vdávání, ale moc toho neuvaří. :D Jednou za čas se mi podaří udržet ji v kuchyni a dát ji lekci vaření. Posledně jsme se pustili do bezlepkových placiček (přiznávám, jsou z krabičky z DM), k tomu dušená rajčata s červenými fazolemi a kořeněná quinoa s hráškem.
Hranolky z trouby a oblíbená směs zeleniny a červené čočky, trocha ajvaru. U ajvaru si pořád nejsem jistá, jestli ho mám ráda nebo ne. :D
Ale přiznám se, že v tom vedru jím spíš saláty, cpu se melounem nebo sním cokoli, co nemusím dlouho připravovat. :D
Tempeh jsem ochutnala jen jednou, od sestry a taky právě s bramborama :) Nebyl špatný, ale třeba tofu mi chitná mnohem víc :)
OdpovědětVymazatJá si poprvé jednou kousla a zbytek letěl k sestře. :D Teď, když už mi chutná, mi ale zase přijde, že se hrozně rychle přejí. To se mi třeba u toho tofu ještě nestalo.
VymazatTo vypadá dokonale, hranolky z trouby miluji a ajvar chci zkusit už dlouho =)
OdpovědětVymazatDěkuju. :) Já bych chtěla zkusit domácí ajvar, určitě by mi chutnal víc než tenhle kupovaný.
Vymazatna výrobu ajvaru se chystáme za 14 dní, už se mooooc těším. L.G.
Vymazatmňamiii
OdpovědětVymazatAno. :3
Vymazatnejvíce mě láká ten tempeh, je chutí podobný tofu, nebo je to něco úplně jiného? :)
OdpovědětVymazatJe to úplně něco jiného, nedokážu ho ani k ničemu přirovnat. :D
Vymazathranolky z trouby, červená čočka, quinoa,... to jsou prakticky moje obědy:D:)
OdpovědětVymazatDíky, no... cítím se neoriginálně. :D
VymazatJako vždy to vypadá úžasně :-) Tempeh jsem měla jen smažený, ale vůbec mi nechutnal :X
OdpovědětVymazatDěkuju. :))
VymazatSmažený jsem neměla.. a trochu se ho bojím zkusit. :D