úterý 25. června 2013

Neříkejte, že jsem dlouho nepsala, poslední článek byl zveřejněn jenom před sto lety. ;)

Zdravím, jsem tu jen na chvíli, na skok, tak to dneska bude taky dost chudé. Minulý týden byl vážně makačka, jsem ráda, že už mám klid. V sobotu měl bratranec menší oslavu svátku, se sestrou jsme si to užily hlavně díky tomuhle:
Mňam. Jo, na fotce je sestra. Já nejsem tak hezká, abych mohla být na jedné fotce s tím hezkým melounem a tak. Byl jsme i tác plnej zeleniny, ten jsem teda, přiznávám, snědla skoro celej já.
V neděli mě kamarád ukecal na menší výlet, radši nekomentuju.. :D
Moje nemoc už je skoro pryč, ale docela si ze mě dělá srandu, tak to teď snad nezakřiknu a nevrátí se.
Ve škole je to děs, žádné hodiny nám neodpadají a učitelé chtějí hrdinsky učit až do čtvrtka. Jen ve středu jdeme na nějakou historickou procházku městem.
Jinak mám moc nápadů, ale jsem líná je uskutečnit. Ale dneska jsem zůstala doma, tak začínám nápady realizovat. Jestli zase zlenivím, můžete mi zabavit mixér a já nebudu mít svou závislost - smoothie. To by byl drsnej trest! :D

Zbytkové fotky.. S těma novějšíma už připravuju články..
rýžový olej, dost dobrý
tak zelenina chybět nesmí
okurka jako příruční zavazadlo
krutá bio rýže
nejlepší nápis na sušenkách, jaký může být! :D
Tak se držte a vydržte do konce týdne. Už je to skoro tu! :)

13 komentářů:

  1. mňam takovýho ovoce :) a jéje další osoba co má malé sebevědomí, sakra rychle na tom zapracuj, jelikož to je ta věc, která nás posouvá dopředu a nebo dozadu.. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. vždyť při vaření se ti právě ty chutě spojí :) ten kuskus si dáváš jakože do vývarů místo knedlíčků atd.? :) prostě experimentuju :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já maminku zaúkolovala, že potřebuji kokosový olej a namísto toho mi přivezla avokádový, který má na mě takové nasládlé aroma. Takže teď vymyslet, do čeho ho použít. :)

    A máš vážně moc pěknou sestřičku. :)

    OdpovědětVymazat
  4. pojď na skok aj ke mě! (i s mixérem)
    tác plnej zeleniny, mm :) a meloun je nejlepší rozpíchanej a přes noc uleželej s vodkou! nemoc kdyžtak nakopu, joo?
    rýžový olej vůbec neznám a ty sůši jsou mazec!

    OdpovědětVymazat
  5. :D nejlepší nápis
    ta mísa je skvělá, tu bych taky snědla sama! :D

    OdpovědětVymazat
  6. a tak musim říct, že některý jídlo je lepší druhej den, třeba hlavně omáčky :) jojo chápu, rychlá zavářka :)

    OdpovědětVymazat
  7. Rýžový olej je můj nejoblíbenější!!! Akorát ten tvůj jsem ještě nikde neviděla -_- tak se zatím musím spokojit s jediným druhem, který je v tescu :D
    Jinak, když jsem se stěhovala z baráku do bytu, rozhodla jsem se odvážně, že vezmu i kočku, protože byl stejně lemra.
    Nicméně jsem si říkala, že přece jen by občas na vzduch mohl. Nicméně vztekal se, nevěděl jestli má zabít mě nebo sebe (nebo vodítko) a nakonec se zamotal do křoví, poté vyběhl na strom a pak (již mimo můj dosah) se rozhodl, že jde domů a začal kňourat u dveří. Takže takto skončila slavná etapa kočičího pobytu na vzduchu.

    OdpovědětVymazat
  8. Tyjo, takovej nápis na čemkoliv je docela dost vzácnej :D

    OdpovědětVymazat
  9. Faaaakt? Já jsem právě vyloženě šla na Suriny, ale u nás mají jen Basso (http://tescoviny.cz/assets/big/2001019259487.jpg) nebo jsem slepá... Ale jsem s ním spokojená, nicméně chtěla bych právě vyzkušet i tento :D

    OdpovědětVymazat
  10. Můžu se zeptat, kde jsi sehnala ten rýžový olej? :)

    OdpovědětVymazat
  11. Povedlo :) Já použila radši mixér starý (který už vůbec nepoužíváme), protože se strašný spoustě lidí při mixování buráků uškvařil :D
    Přesně tak :)
    Zajímavé? To nezní, jako by tě to nějak extra nadchlo :D Já jsem měla sójové maso 1 a moc mi nechutnalo...přišlo mi takové tuhé, žvýkavé :D ale to mohl být jen jiný druh :)
    Rýžový olej mám taky moc ráda, i když už nám došel před čtvrt rokem a nejsme schopný ho koupit :D
    Tohle mi nedělej! Každý den chodím kolem regálů s melouny a úplně slintám..jak já bych si ho dala :D (asi brzo podlehnu). Ale celá mísa vypadá krásně...a tvoje sestra taky samozřejmě! :) Ale tebe bychom taky rádi viděli!! :D

    OdpovědětVymazat